• Πέλλετ Golden Nugget
  • Πέλλετ SCHWEIFHOFER
  • Πέλλετ HOT-MATERIAL
  • Πέλλετ Pellito
  • Ξυλομπρικέτα KRAFT
  • Ξυλομπρικέτα SCHWEIFHOFER
  • Λιανική - Χονδρική

Ξυλομπρικέτες - Πέλλετ - στερεά καύσιμα CARBONITO ©

Η εταιρεία Carbonito έχοντας μεγάλη εξειδίκευση στα στερεά καύσιμα, εισάγει και πουλάει σε τιμές υπερχονδρικής Πέλλετ και μπριγκέτες από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης.

ξυλομπριγκετες πέλλετ χονρδική

Τα προϊόντα μας - Ξυλομπρικέτες - ΠέλλετΠέλλετ Golden Nugget
Πέλλετ Golden Nugget

Με την πρώτη ύλη να προέρχεται από κορμούς κωνοφόρων δέντρων σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό του εργοστασίου η Αυστριακή εταιρεία SCWEIGHOFER σας προσφέρει πελλετ υψηλών προδιαγραφών που δεν θα σας προβληματίσει στο ελάχιστο. Η καύση του, που και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει, έχει όλα τα καλά γνωρίσματα της καύσης της ελάτης.

Πέλλετ SCHWEIFHOFER
Πέλλετ SCHWEIFHOFER

Το Πέλλετ SCHWEIFHOFER είναι ένα εξαιρετικό πέλλετ από την αυστριακή εταιρία SCHWEIFHOFER με την ανώτατη πιστοποίηση A1 N PLUS. Διατείθεται σε σάκους των 15 κιλών. Η κάθε παλέτα έχει 66 σάκους.

Πέλλετ HOT-MATERIAL
Πέλλετ HOT-MATERIAL

Κορυφαίο Αυστριακό Πέλλετ αποκλειστικά από κονοφώρα δέντρα, με την ανώτατη πιστοποίηση. Ιδανικό για λέβητες πέλλετ

Πέλλετ Pellito
Πέλλετ Pellito

Το Πέλλετ Pellito προέρχεται αποκλειστικά από κονοφώρα δέντρα και είναι ένα εξαιρετικό πέλλετ, με καταπληκτική σχέση τιμής - ποιότητας. Έχει την ανώτατη πιστοποίηση και είναι ιδανικό για επαγγελματίες.

Ξυλομπρικέτα KRAFT
Ξυλομπρικέτα KRAFT

Η πρώτη μπρικέτα ξύλου που φθάνει στην Ελλάδα του οίκου KRAFT NATURE με άριστη σχέση κόστους - απόδοσης. Συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ ΕΝ 14961 – 3 A1. Μια υπέροχη μπρικέτα ξύλου που παράγεται στη Βουλγαρία για λογαριασμό της KRAFT NATURE BRIQUETTE. Η υψηλή θερμογόνος δύναμη σε συνδυασμό με τη χαμηλή ποσότητα τέφρας και την πολύ δελεαστική τιμή δημιουργεί ένα εξαίρετο προϊόν με άριστη σχέση κόστους - απόδοσης. Εύκολη στη μεταφορά λόγο της συσκευασίας των 5 kg (3 τεμ)

Ξυλομπρικέτα SCHWEIFHOFER
Ξυλομπρικέτα SCHWEIFHOFER

Η Πιστοποιημένη κατά DIn PLUS Μπριγκέτα της Schweighofer είναι ίσως η πιο οικονομική λύση, αφού η καύση της διαρκεί έως και δύο φορές παραπάνω από αυτή του ξύλου. Είναι στερεό καύσιμο, φιλικό προς το περιβάλλον, παράγεται υπό υψηλή πίεση χωρίς τη χρήση συνδετικών ουσιών και έχει ευρεία εφαρμογή. Η εκπεμπόμενη θερμότητα από ένα τόνο είναι ίση με περίπου 5-6 κυβικά μέτρα καυσόξυλου.

Η καλύτερη ποιότητα
σε προϊόντα κάρβουνου

Τα καλύτερα ξυλοκάρβουνα στην καλύτερη τιμή και με άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα.